Spilleautomatisk effekt css h1>

Fa via App Store Les dette innlegget i var app!

fa spilleautomat med jquery.

Jeg prover a lage en spilleautomat ved hjelp av folgende jquery-plugin: jquery-spilleautomat.

Jeg startet med den enkle Demo und angitt min egen liste. Problemet jeg har er at jeg trenger mer enn bare den blokken som viser 1 linje i listen. Jeg ma vise hva som er over og under middellinjen i lister. Sa jeg gjorde boksen jSlotsWrapper storre.

Na har jeg det problemet at nar lister snurrer, ser du tomt pa slutten av listen. Hvordan kan jeg gjore at listen ikke har noen ende? Sa der det siste elementet i listen er, vil jeg starte igjen med listen.

her er min html-fil.

og her er min js-fil:

Kjernefunksjonaliteten er den samme som i githubregisteret.

Den viktige delen, tror jeg, er funksjonen spinEm:

her er listen plassert over jSlotsWrapper og med animasjonsfunksjonen beveger den seg ned. Na er det som jeg trenger for animasjonen a fortsette, og ikke a plassere listen overst igjen. Hvordan kan jeg oppna det.

Ok, jeg provde folgende for a unnga det tomme rommet, hver gang animasjonen er ferdig:

Jeg prover a plassere listen nederst i esken og flytte den ned til toppen vises. Men pa en eller annen mate beveger listen ikke virkelig seg. Den beveger seg bare for ett ord og stopper deretter allsidig. Hva er galt i animasjonskoden?

Ok, jeg fant losningen pa problemet mitt. Tilsynelatende kan jeg ikke bruke bunnen i css-funksjonen. I stedet brukte jeg toppen og beregnet plasseringen av den overste grensen til listen. Pa den maten har jeg en animasjon uten all den tomme plassen i begynnelsen. For a unnga a hoppe fra bunnen til toppen av listen, endret jeg hoyden pa jSlots-Wrapper og rekkefolgen pa listepostene, slik at elementene som vises for og etter hoppet, er de samme. Pa den maten ser brukeren ikke listen hopper.

her er min nye animasjonsfunksjon.

Jeg fant en mate a lage animasjonen slik at brukeren ikke ser hoppingen. Hva jeg gjorde, er, jeg har konfigurert listen pa en mate slik at begynnelsen og slutten er de samme. Slik at nar slutten av listen er nadd og den hopper til begynnelsen igjen, er det ingen forskjell. Hoppet er fremdeles der, men ikke synlig for brukeren.