Tilfeldig L rte.

Dette nettstedet er dedikert til dumme ting jeg har l rt (de fleste av dem er teknologirelaterte). Jeg vil legge tilfeldige tanker og opplysninger om her, i ingen bestemt rekkefolge og uten organisasjon. Forhapentligvis vil noe av det hjelpe deg nar du star fast med et sporsmal som du ikke finner svaret pa.

Onsdag 3. august 2016.

Innside Bilder av Dell Latitude E7470 Laptop forsokt installasjon av 2. SSD m.2.

18 kommentarer:

Stor takk for jobben din, mannen! Jeg har sokt pa alle fora, men kunne ikke finne et eksakt svar om 2. SSD i E7470 hvor som helst.

Det er et synd WWAN-spor er ikke bra for SSD i denne b rbare datamaskinen.

Ja, det stinker virkelig. Spesielt siden den nedre enden E57xx-serien har porten aktivert.

Ogsa, akkurat som en FYI. Jeg testet for a se om stasjonen var god.

Forst byttet jeg det i den kjente arbeidsporten, og bios sa det. Jeg formaterte det ogsa, og provde ogsa a kjore ubuntu live pa den. Det fungerte fra den prim re porten, men ble aldri gjenkjent i wwan-sporet.

Hei og mange takk for testen din!

Msata-porten er forskjellig, og en msata-stasjon vil ikke passe inn i m.2-sporet. Denne b reren har dessverre ikke et standard msata-spor.

Takk for ditt harde arbeid. Gjett jeg ma kjope et stort kapasitet SD-kort. Kinda suger det pa en slik hoy spec du mister grunnleggende.

Problemet med a legge til en SSD til M.2-sporet er at det spesielle sporet er sannsynligvis bare tilgjengelig for PCI-E og USB-funksjonalitet. Ikke SATA. Sa du kan kanskje legge til en PCI-E M.2 SSD, men ikke en billigere SATA-basert en.

(avhenger av hva brettprodusenten wire til porten)

Hores ekte, fordi WWAN-kort ogsa PCIe-basert, sa det ma v re koblet til PCIe.

Bare sporsmalet er at DELL aktiverte det i BIOS eller ikke.

(Hvis du vet en, vennligst gi meg beskjed).

Takk for tipsene pa PCI-E. Gi meg beskjed om at M2-M2-kabelen fungerer. Plassen er veldig stram i denne b rbare datamaskinen.

Fikk noen M.2 et skudd? Jeg har den apen som vi snakker med og ekstra m.2 ssd. A ha det mindre batteriet kunne jeg enkelt plassere stasjonen ved siden av den. Jeg ma ha en slags kabel som vil plugge inn i porten og deretter kjore ned mot batteriet og koble SSD nvme der og komme opp med noe for a sikre det.

Noen testet nye SSD M.2 pci-e-disker pa denne WWAN-porten? Fortsatt ikke har sett noen kommentarer pa dette, sannsynligvis ma kjope en selv for a teste den. Det finnes for eksempel Apacer APP128G3FB-ATM.

Det er den forste 42mm lengden m.2 ssd pci-e enheten jeg har sett. Fin finne. Jeg tror jeg vil vente pa at prisen skal slippe skjont for a teste.

Takk for bildene.

Jeg har ogsa latt etter svar pa dette sporsmalet.

Etter litt etterforskning fant jeg ut at Intel Wireless-kortet i den andre sporet har et PCIe-grensesnitt, slik at PCIe SSD skal forhapentligvis virke. Trenger noen a gi det en tur.

Har noen provd dette? De har et 32 GB 42 mm PCIe-alternativ for under $ 100 og kan brukes til operativsystemet. http://www.mouser.com/ProductDetail/Apacer/APP032G3FB-ATM/?qs=SV%252b0z0o3NTuVCyPAUHg05A%3D%3D.

Takk Joe, jeg har ventet pa at prisen skal komme ned.

Kan vi hjelpe deg med a fa mer maskinvare til a teste? Doner noen fa dollar hver for seg?